Su Kaçağı Belirtileri Nelerdir?

 


Evde su tesisatıyla ilgili başa gelebilecek korkulu rüyaların başında, su kaçakları gelir. Su kaçağının başa gelmesi son derece normal olup önemli olan kaçağın doğru ve düzgün bir şekilde tespit edilip bu durumun kalıcı olarak düzeltilmesidir. Aslında, su kaçağı olan noktaya ilişkin belirtiler, kendiliğinden fark edilebilir ve fark etme durumunda acilen Ankara tesisatçı çağrılması gerekir.

Su kaçağı belirtileri şu şekilde sıralanabilir:

·        Fayans derz boşluklarında meydana gelen sararma

·        Musluklar kapalı olduğu halde su sayacının çalışması

·        Duvarlarda kabarma

·        Yüksek su faturaları

·        Kombinin ateşlenerek suyu ısıtması

·        Kombi su bar göstergesinin sürekli düşük seyretmesidir

Bu maddelerden de anlaşılacağı üzere su kaçağının birçok belirtisi vardır. Bu belirtilere dikkatle yaklaşan kişiler, bir sorun olduğunu düşünüp vakit kaybetmeksizin Ankara su tesisatçısı ile irtibata geçmelidir.

Su Kaçağı Zamanında Önlenmezse Ne Olur?

Su kaçağı belirtileri fark edildiği halde önlenmeye çalışılmazsa veya zamanında tesisatçı çağrılmazsa hem fiziken zarar görülür hem de yüksek faturaların gelme ihtimali yükselir. İşte bu nedenle herhangi bir ihmale olanak tanımaksızın Yenikent tesisatçı çağrılmalıdr.

Çağrılan tesisatçının alanına hâkim ve donanımlı olması, sorunları kısa sürede ve tamamıyla çözme adına son derece mühimdir. Yerinde yapılacak eylemle, birçok zararın önüne geçilmesi; sorunu ilgilendiren herkesçe memnuniyetle karşılanır. Bunun için ivedilikle müşteri memnuniyeti eksenli hizmet veren bir firma bulunmalıdır.

Yorumlar