Bizim Mekan

 


 

Bizim Mekan Daha önce hiç karşılaşmadığınız kişilerle online olarak sohbet etmek isteyenler için kurulmuş bir arkadaşlık sitesidir. Bizim mekan gibi random görüntülü sohbet sitelerini ziyaret etmeden önce bilmeniz gereken birkaç detay bulunmaktadır. Bu detayların en başında kamera izni gelmektedir. Eğer görüntülü bir şekilde sohbet etmek istiyorsanız tarayıcınızın sizden istediği kamera iznini onaylamanız gerekmektedir. Kamera onayı verdiğinizde görüntünüz karşınızdaki kişiye iletilir. Kamera onayından sonra bir de mikrofon iznini onaylamanız gerekmektedir. Bu izin de sesinizin karşı tarafa iletilebilmesi için gereklidir. Eğer siteye giriş yapmaya çalışırken bu izinleri onaylamazsanız siteye giriş yapmanıza izin verilmez. Bu onay zorunlu bir opsiyondur. Bizim mekan gibi sohbet sitelerini ziyaret ederken sitenin güvenilir olmasına dikkat etmelisiniz.

Sohbet

Sohbet sitesinde kaba davranan, etik ve ahlak dışı yazılar yazıp rahatsızlık veren herkesin sohbeti silinir ve siteden engellenirler. Bu tip cümleler kurmak ve rahatsızlık verici sözcükler kullanmak site içerisinde affı olmayan  bir kuraldır. Bizim mekan sohbet sitesi size güvenli, saygılı bir ortam sunmak için kurulmuştur.

Chat

Sohbet sitesi içinde kullanıcı adınız yani nickiniz  dışından hiçbir kişisel bilgi diğer kullanıcılar ile paylaşılmaz. Şifreniz yalnızca size özeldir. Şifrenizi kimseyle paylaşmalısınız. Aksi durumda şifreniz başkalarının eline geçtiğinde hesabınız üsütünden dolandırıcılık faaliyetleri gerçekleştirilebilir. Şifreniz ile  ilgili böyle bir problem yaşadığınızda site yetkililerine bu durumu bildirmelisiniz. Hesabınız silinir ya da şifrenizi sıfırlamanız için size bağlantı gönderilir.

Yorumlar