Kuranı Kerim Satın Al

 


Ülkemizde hemen her evde minimum bir adet Kuranı Kerim bulunmaktadır. Geçmiş yıllarda sayı az olmasına karşın artık adet bazında miktarlar giderek artmaktadır. Özellikle Arapça harfler üzerinden okumayı öğrenen çocuklara özel hediye olarak Kur’an alındığı bilinmektedir. Sizin de bu tür isteklerinize var ise alımlarınızı internet üzerinden oldukça makul rakamlara tamamlayabilirsiniz. İnternet üzerinden gerçekleşecek olan alımlarda hem farklı boyut hem de farklı renk seçeneklerine erişim sağlanabilmektedir.

Tekli ya da toplu olarak satın alınabilen Yasin kitabı için de en iyi alternatifler internet alımları olarak gösterilmektedir. Üstelik internet üzerinden alım yapılabilmesi için sitelere üye olmak ek ücretler ödemek gibi zorunlulukları sağlamak da gerekmemektedir. Günümüzde tekli alımlarda da çoklu alımlarda da kısa süre içerisinde sipariş verilebilmektedir. Sitesine göre değişim göstermekle birlikte ödemeler ister kredi ya da banka kartı ile ister kapıda nakit olarak gerçekleştirilebilmektedir.

Kuran Meali

Kuran meali okuma oranları araştırmalara göre son zamanlarda eskiden olduğundan daha yüksektir. Özellikle yeni yetişen neslin kutsal kitaplarda verilen mesajları anlamak üzerine ciddi çaba sarf ettiklerinden bahsedilmektedir. Online ya da fiziki olarak meal satışlarında isteklere göre farklı seçenekler tercih edilebilmektedir. Kimi meal türlerinde Arapça harflere hiç yer verilmemektedir. Kimilerinde ise Arapça olarak verilen sayfanın kenar kısımlarında meal bulunmaktadır. Burada seçilen tür ve boyuta göre meal fiyatları kesinleştirilmektedir.

Yorumlar