XRP Coin

 


XRP coin kripto para piyasalarına 2012 yılında giriş yapmıştır. Buradan da belli olduğu üzere uzun yıllardan bu yana piyasadaki yerini koruyan köklü isimlerden biridir. Tercih nedeni olarak öne çıkmasını sağlayan aktifliği coin türünün kazandırma oranlarından da kaynaklanmaktadır. Ripple şeklinde de anılan bu coin biriminden işlem yapabilmek için özel hesaplara sahip olunması gerekmektedir. Üstelik bu hesapların yani sanal cüzdanların açılabilmesi için kişilerin ödeme yapmalarına da gerek bulunmamaktadır.

Etherium

Ülkemizde de dünya çapında da kullanıcı oranları yüksek olan kripto paralar arasında Etherium da gösterilmektedir. Yatırımlardan ya da satım işlemlerinden hemen önce Etherium ne kadar araştırmalarının sıklıkla yapılması durumun ana kanıtlarından biridir. Bazı sitelerde bu durum hakkında rakamlar verilmektedir. Ancak verilen rakamların yanıltıcı olabileceği unutulmamalıdır. Çünkü kripto para borsaları normal borsalar ile kıyas edildiğinde daha değişken oldukları ortaya çıkmaktadır. Bundan ötürü alım ve satımın hemen öncesinde en güncel verilerin değerlendirilmesi önerilmektedir.

Kripto haberleri takibi yatırımlarından zarar etmek istemeyenlerin takip etmesi gerekli olan haberlerden oluşmaktadır. Örneğin iş adamlarının belli bir türe ciddi yatırım yapması demek doğrudan dalgalanma oluşması demektir. Bundan ötürü madencilik yapanların da diğerlerin de öngörü yeteneklerini geliştirmeleri önerilmektedir. Yeteneklerin geliştirilmesi sayesinde alım ve satım kararları yerinde verilecek ve ciddi karlar elde edilecektir. Kripto paralar online olarak normal para birimlerine de çevrilebilmektedir.

Yorumlar