Burun Estetiği Hakkında Bilinmeyenler

 


Burunlarda gerçekleştirilen estetik operasyonların genel ismi rinoplasti olarak bilinmektedir. Burun estetik operasyonları geçmişten günümüze en çok tercih edilen estetik ameliyatların başında gelmektedir. Geçmişi uzun olduğu için bu operasyonlar hakkında doğru bilinen yanlışların sayısı da oldukça yüksektir. Üstelik her geçen yıl tıpta belli ilerlemeler kaydedilmektedir. Bu neden yüzünden geçmiş yıllardaki örneklerin incelenmesi yerine yeni gelişmeler takip edilmelidir.

Burunlarda yapılan estetik operasyonlar ile alakalı bilinmeyenlerden biri de hastanelerin kulak burun boğaz bölümlerinden destek alınabildiğidir. Pek çok kişi işlemler için estetik merkezlerine gitmek zorunda olduklarını düşünmektedir. Oysaki belli hastanelerde bu tür hizmetler hem kaliteli hem de daha uygun fiyatlar üzerinden verilmektedir. Tabi hizmet alımı için hasta ve doktor uyumu çok önemlidir. Burun estetiklerinde de diğer estetik operasyonlarında da iletişim konusunda tatmin edici neticeler elde edilemeyen uzmanlarla çalışılmamalıdır.

Burun Ucu Estetiği

Kişilerin burun estetiği istemlerinde birbirinden farklı nedenler olabilmektedir. Kimileri sadece burunlarının görüntüsünden hoşlanmamaktadır. Kimileri ise geçirmiş oldukları bir kazadan veyahut doğuştan gelen sorunlar yüzünden nefes alamamaktadır. Özellikle nefes sorunlarının çözümü için acil operasyon önerileri verilmektedir. Bunların yanı sıra burun kemiklerinde değil de sadece burun uçlarında sıkıntıları olanların sayısı da azımsanamayacak kadar yüksektir. Özellikle artık burun ucu kaldırma estetikleri çok popülerdir. Kısa süre içerisinde tamamlanan işlemler sayesinde bireyler yepyeni bir sima kazanabilmektedir.

Yorumlar