Pubg Mobile İpuçları

 


Oyunlarda özellik olarak son 10 ve 20 kişi arasında kaldığınız zaman ve alan daraldıkça çok keyifli hale gelmektedir. Bunun harici Pubg Mobile Bedava Uc oyunu daha keyifli bir hale getirmektedir. Sizde oyununuzu daha zevkli bir hale getirmek için bu maddeleri denemeniz önerilmektedir.

·        Çok az kişi kalırsa, oyun alanı küçüldükçe tehlike ve pusu riski artacaktır. Bu nedenle, savunmaya devam etmeye çalışın. Saldırmadan önce kendinizi koruyun. Pubg Mobile Uc hilesi 2021 ile kendini kaplayan küçük bir çalı bile hayat kurtarabilir.

·        Genelde oyuncular oyunun sonlarında tuzağa düşmek yerine mavi çemberin sonunda kalmayı tercih ederler. Bu alanı tercih ederseniz dikkatli olmanız ve çevrenizdeki oyunculara dikkat etmeniz gerekiyor.

·        Tüm rakipleri hemen yok etmek için aktif eylemde bulunmayın. İster ekip olarak ister bireysel olarak çalışıyor olun, hayatta kalan son kişi olarak kendinizi korumak önemlidir. Barış içinde olumlu çatışmaların üstesinden gelebilmelisiniz.

·        Pubg Mobile Uc ile oyun boyunca envanteri sabırla koruduğunuzda, sonunda muhafaza edebilmelisiniz. Bu durumun sebebi çok fazla mermi harcamak değil, bomba gibi önemli araçları zamanında ve yeterli şekilde kullanabilmektir.

Pubg Mobile Sürümü

Pubg mobil pc versiyonu, savaş alanını bilgisayarlarında deneyimlemek isteyen oyuncular için geçtiğimiz aylarda hazırlanan ve pek çok kullanıcı tarafından iyi karşılanan ve kullanılan bir pilot projedir. Oyunu oynamak için bir sistem kurmanız ve ardından Pubg Mobile pc sürümünü çalıştırmanız gerekmektedir.

Yorumlar