İqos Cihazı Hataları ve Çözümleri Nelerdir?

 


Amerika Birleşik Devletlerinden sonra ülkemize de giriş yapan İqos cihazı birçok sigara severin dikkatini çıktığı ilk günden bugüne çekmeyi başarıdır. Heets çubukları ile çalışan bu sistem elektronik bir sistem olduğu için bazı hatalar verebilmektedir. Bu hatalar bu ürüne özel bir durum değildir ve elektronik her cihazda görülen ufak hatalar bu üründe de meydana gelebilir.

Cep Şarj Aleti Kapağı Kapanmıyor Sorunu

Cep şarj aleti kapağı elektronik bir aksam olmasa da küçük bir kesimin karşılaştığı bir problem olarak karşımıza çıkar. Isıtma tuşu ve tutucu kapağının hizası ilk olarak kontrol edilmelidir ve sorun buradan kaynaklı değil ise, tutucunun temizlenmesi bu problemin çözülmesine olanak sağlar. Kapak açma tuşunda bir arıza meydana gelmiş olabilir ve bu arızanın çözümü için, kişilerin yapabileceği herhangi bir durum yoktur. Bu sorunun çözümü için müşteri hizmetleri aranmalıdır.

Cep Şarj Aletinde Kırmızı Işık Hatası

Bu durum tutucunun çalışması ile ilgili bir problem olduğunu gösterir. Eğer şarj yapılırken kırmızı ışık yanıp sönüyor ise, batarya ile ilgili bir problem olma ihtimali çok yüksektir. Bunun içinde müşteri hizmetlerinden fiyat alınabilir. Müşteri hizmetlerini aramadan önce kullanıcıların cihazı sıfırlamaları, sorunun çözümünde önemli bir rol oynayabilir. Sıfırlama işlemi için internet üzerinden kısa bir araştırma yapabilirsiniz. Bu işlem kolay bir işlem olsa da, dikkatli bir şekilde yapılması gereken bir işlemdir.

Yorumlar